Vinn eksklusiv guiding med Gislefoss!

Kjøp billetter til STORMEN innen 30 nov, og bli med i trekningen av en uforglemmelig privat omvisning med Kristen Gislefoss!
Kristen Gislefoss 2
Statsmeteorolog Kristen Gislefoss foran Nationaltheatret. Foto: Åsta Hoem Hagen.

Har du alltid syntes at statsmeteorolog Kirsten Gislefoss er en veldig staselig fyr? Eller er du bare ekstremt opptatt av været? 

Nå har du sjansen til å bli med i trekningen av en privat guidet tur med ingen ringere enn hele Norges favorittværmelder!

Alle som kjøper billetter til Stormen innen mandag 30. november er med i trekningen av en privat omvisning på Meteorologisk institutt (MET) for to. Din guide er statsmeteorolog Kristen Gislefoss, som vil fortelle både små historier om klima, værforhold og livet på MET. 

Kjøp billetter her!

Nationaltheatret og MET samarbeider i 2016 om forestillingen Stormen på Torshovteatret. Forestillingen er en ny frisk utgave av Shakespeares klassiker, som handler om unge Miranda og Ferdinand.

I originalversjonen forelsker de seg i hverandres skjønnhet – i Nationaltheatrets nye versjon er det et felles engasjement for miljø og klima som tenner gnisten mellom de to.

Stormen-artikkel987x660.jpg
STORMEN har premiere på Torshovteatret 13. januar. Foto: Øyvind Eide.

Klimaensgasjert samarbeid

Grunnet det store klimaengasjementet i forestillingen har Nationaltheatret inngått et samarbeid med Meteorologisk institutt (MET), som i 2016 fyller 150 år. MET varsler været, overvåker klimaet og driver forsking. 

Kristen Gislefoss har vært ansatt i MET siden 1990, og er kanskje Norges mest kjente og kjære værmelder. Han ble fjernsynsmeteorolog for NRK i 1981, og har siden den gang jobbet med og formidlet både solskinn og ruskevær. Han har en mannsalders erfaring i å snakke om været, og vil garantert gi deg en uforglemmelig omvisning på Meteorologisk institutt! Grip sjansen!

Kristen Gislefoss
Statsmeteorolog Kristen Gislefoss foran Nationaltheatret. Foto: Åsta Hoem Hagen.

Musikk og teknologisk nyskapende scenografi

Prøvene på Stormen er allerede i full sving før premieren på Torshovteatret 13. januar. I forestillingen blir kjærlighet og naturvern sett gjennom vår tids perspektiver. I tillegg blir stykket satt inn i en teknologisk nyskapende scenografi og handlingen fylt med musikk.

Sammen gjenskaper de den trolske stemningen på øya der en hemmelig skatt er skjult, ånder taler med mennesker og Prospero utfører magien sin. Forestillingen har premiere på Torshovteatret 13. januar.

Få en liten smakebit her og hør hva regissør Morten Cranner har å si i denne videoen: