Vi ønsker deg godt nytt år!

Vi gleder oss til et nytt og innholdsrikt teaterår sammen med deg!
Godt nytt år

Vi vil benytte anledningen til å takke for følget gjennom et begivenhetsrikt år. I 2017 skal vi fortsette å begeistre, underholde, forarge og overraske. 

Nationaltheatret er likevel mer enn summen av forestillingene vi til enhver tid viser på Hovedscenen, Amfiscenen, Malersalen, Torshovteatret og Bakscenen. Teateret skal speile og utfordre samfunnet vi lever i. En teateropplevelse på sitt aller beste skal gjøre deg i stand til å se verden med litt andre øyne enn før du gikk inn i teatersalen. I 2017 håper vi å gi deg mange slike opplevelser. Som et aldri så lite dytt på veien gir vi deg seks gode grunner til å ta deg en tur i teatret.Vi ønsker deg godt nytt år, og hilser det nye året velkommen med å gi deg seks gode grunner til at 2017 blir et bedre år om du fyller det med teater!

1. Kulturopplevelser er bra for helsa. Det kan lindre smerte, gjøre oss friskere og lar oss leve lenger.

2. Teater er et supert avbrekk i ellers stressende perioder, hvor du kan lene deg tilbake og bare oppleve.

3. Teater gir deg åndelig påfyll og nye perspektiver på livet og samfunnsdebatten. Kanskje du til og med møter deg selv i døra?

4. En teateropplevelse gir deg noe å prate om</b> i lunsjpausen, reflektere over på vei til jobb og briefe med på vennemiddag.

5. Teater er en opplevelse du kan dele med noen du er glad i, og en perfekt anledning til å bruke tid sammen med noen som fortjener en spesiell opplevelse.

6. Teater er her og nå – og en opplevelse du må gi deg fullt og helt til. På teater kan man le, gråte, irritere seg og bli glad.

VELKOMMEN TIL NATIONALTHEATRET!