Kriminelt god påskekampanje

Kriminelt god påskekampanje

Er du kriminelt god på quiz? Ta vår påskequiz og vinn flotte premier.

Påskequizen med spørsmål fra og om teatret finner du her.

Svarer du riktig på alle spørsmålene er du med i trekningen av en fantastisk hovedpremie: to teaterbilletter og en treretters middag (inkl. drikke) for to personer i matkjelleren på Paleet i Karl Johans gate.

Vi trekker også fire andre vinnere, som får to billetter til en forestilling i høst. Dette er forestillingene du kan velge blant: Lille Eyolf av Henrik Ibsen, Julemiddag av Tyra Tønnessen, Reisen til Julestjernen av Sverre Brandt, Nils Klims reise til underverdenen av Ludvig Holberg og 1984 av George Orwell.

Vinnerne er trukket:
Av de 2044 personene som gjennomførte konkurransen, hadde 36 personer svart riktig på alle spørsmålene. Gratulerer til Ellen Johanessen som stikker av med hovedpremien. Gratulerer også til Ragnhild Røvde, Tove Selnes, Nora Schjoldager og Kari Bakken Nordberg som får to billetter hver til en av høstens forestillinger.

Lykke til! 

Påsketilbud

Kriminelt god pris – kr 250 per billett til fire av vårens store suksesser.

Benytt deg av vårt påsketilbud og spar opptil kr 345 per billett! Tilbudet gjelder billetter til Nostalgi 2175, Kongen dørDon Juan og Grønlandsūtraen, og ved kjøp fra  palmesøndag 9. april til og med andre påskedag 17. april. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi ønsker deg en riktig god påske og håper du møter sola uansett hvor du er eller hvor du skal i påsken!

url: &seaindex=
ok The response contains 1 table(s) and 272 rows seaindex= eventlist xml SeaIndex = 0 PerTime,ShoName

Program