Gi en teateropplevelse i valentinsgave

Vi feirer alle hjerters dag med 2 for 1-tilbud på alle forestillinger i februar.
Valentin

Bekreft kjærligheten eller prøv lykken – og si det med en teateropplevelse!

Valentinsdagen må ikke tilbringes med en kjæreste. Det er en super anledning til å glede venner og familie. Du kan si det med blomster, sjokolade, et hemmelig kjærlighetsbrev eller kanskje et kyss. Hva med å si det med en teateropplevelse?

Vi feirer alle hjerters dag med 2 for 1-tilbud på alle forestillinger i februar. Benytt deg av vårt tilbud, og gi din hjertevenn en teateropplevelse på valentinsdagen. 

2 for 1-tilbudet gjelder til alle forestillinger i februar, og du kan velge blant disse forestillingene:

Dekameronen av Giovanni Boccaccio.

Kongen dør av Eugène Ionesco.

Barnet av Jon Fosse.

Don Juan av Molière.

R.U.R. – Rossums Universal-Roboter av Karel Čapek.

Natten er dagens mor av Lars Norén.

Tilbudet gjelder ved kjøp til og med 14. februar. 

Tekniske problemer med billettkjøp. Vi har dessverre problemer med vår kjøpsløsning på nett. Du kan sende din bestilling til salg@nationaltheatret.no eller ringe oss på telefon 815 00 811 for å kjøpe billetter. Ved bestilling på e-post, vennligst oppgi valg av forestilling, dato og ditt telefonnummer.ValentinsTIPS_2017

Bli med på konkurranse og vinn middag på Grand Café, overnatting på Grand Hotel og premierebilletter til Don Juan 24. februar.

Noen av teatrets skuespillere gir deg sitt valentinstips. Hva er ditt beste hjertetips? Se video med våre skuespillere Hermann SabadoMarika Enstad og Jonas Strand Gravli, skriv ditt tips kommentarfeltet og hvem du vil dele valentinsgaven med, og vær med trekningen av valentinsgavepakken: Middag på Grand Café, overnatting på Grand Hotel og premierebilletter til Don Juan. Premien må nytes og deles fra fredag 24. til lørdag 25. februar 2017.

ValentinsINTRO-2017

Velkommen til en kjærlighetsfeiring med Sissel Gran 14. februar.

Forfatter og samlivsterapeut Sissel Gran holder kjærlighetsappell med alvor og humor i forkant av den lekne forestillingen Dekameronen 14. februar! I tillegg vil skuespiller Kai Remlov og Modus Ensemble sitere høviske kjærlighetsdikt akkompagnert av middelaldermusikk. Publikumsfoajeen fylles med romantikk, og i baren selges sjampanje og kaker. Les mer om National spesial Intro her og om valentinsintro med Sissel Gran her.

 

Skuespiller Marika Enstad gir deg kjærlighetstips og synger «Satsa på kärleken»: