Vi blir catwalk for en kveld

Pia Tjelta. Foto: Martin Johansen & Kill Your Image

Når Pia Tjelta lanserer sin kleskolleksjon, gjør hun det selvfølgelig på Nationaltheatret. Med skuespillerkolleger som modeller!

- Som skuespiller har jeg alltid vært fascinert av originale kostymer, med skreddersøm og materialer som vi ikke får tak i lenger, sier Pia Tjelta.

I samarbeid med designer Tine Mollatt, som står bak det norske klesmerket byTiMo, har hun laget en eksklusiv kolleksjon på 12 kjoler, som lanseres på en lukket visning i Publikumsrestauranten torsdag i egen regi. 

Som arena for lanseringen var Nationaltheatret et naturlig valg. Design, søm, historiske kostymer, ekstravagante kjoler og fantasifulle kreasjoner, er en viktig del av Nationaltheatrets produksjon. Teatrets kostymeavdeling driver med design på høyt nivå, både hva gjelder faglig kompetanse og kreativitet.

Pia har valgt å la sine skuespillerkolleger vise frem kjolene, og de som entrer catwalken torsdag er Agnes Kittelsen, Ane Dahl Torp, Ellen Dorrit Pedersen, Ine Jansen, Lena Kristin Ellingsen, Mariann Hole og Petronella Barker. Og selvsagt må det et par scenografer til, for å skape det riktige universet. Det skal Nora Furuholmen og Mina Milanda sørge for.

1fe94be45fe5cb6bceb.jpg

Foto: Martin Johansen & Kill Your Image