Folkets valgvake på Nationaltheatret

Bli med og feire demokratiet og stortingsvalget i hele nasjonens storstue, med debatter, samtaler, TV-overføringer og masse bra underholdning!
Valgvake

11. september er det Stortingsvalg, og Nationaltheatret åpner dørene på vidt gap og inviterer til valgvake og en feiring av det frie valg. Hvem har makt til å bevege verden? Hvordan står det til med demokratiet i dag? Hvordan vil fremtiden se ut, og hvordan kan vi påvirke samfunnets endring?

Kjente kulturfolk, drevne samfunnsrepresentanter, politikere fra både høyre- og venstresiden, unge og gamle og minoritet og majoritet er invitert for å ta deg gjennom kvelden og natten.

Det blir direktoverføringer som følger valgets utvikling, politiske appeller og mange ulike debattpaneler underveis. I tillegg blir det som seg hør og bør livemusikk av ypperste kvalitet og innslag fra noen av landets beste skuespillere. Valgvaken vil bli ledet av en av våre fremste journalister innen politikk og kultur, Anne Grosvold. Fullt program og deltakere kommer.

Baren er åpen og det blir mulig å kjøpe varmmat og annet å bite i underveis.

Arrangementet er gratis.
NB: Begrenset antall plasser – møt opp i god tid for å sikre deg plass.
Aldersgrense: 18 år.

Valgvaken på Nationaltheatret er en del av prosjektet DEMO_17, et partinøytralt formidlingsprosjekt rundt valget, om ytringsfrihet, makt og demokrati, med bakgrunn i teatrets oppsetninger. Her kan du lese mer om DEMO_17: www.demo17.no

Samarbeidspartnere: Antirasistisk senter, Morgenbladet m.fl.
Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.